• 01-groenvoorziening.jpg
  • 02-dakgoot-schoonmaken_dakgoten-reinigen.jpg
  • 03-bouw_bouwvakker_bouwen_nieuwbouw.jpg
  • 04-interne-verhuizing.jpg
  • 05-plantsoenwerkzaamheden-tuinwerkzaamheden-groenvoorziening.jpg

Facilitaire dienstverlening

De specialist in facilitaire dienstverlening! Neem contact met ons op


Handyman - Huismeester

Heeft u kleine klussen of reparaties en u heeft daar niet de juiste persoon voor? Wij kunnen u huismeesters en handyman’s leveren of het nu voor een korte periode is, of dat het een langdurige klus word, voor ons geen probleem. Zij kunnen u ondersteunen met allerlei voorkomende klussen en kleine reparaties. Denk bijvoorbeeld aan TL verlichting ophangen en lampen vervangen. Schoonmaak werkzaamheden die op een bepaalde hoogte uitgevoerd moeten worden (verlichting of ventilatoren aan hoge plafons reinigen) stellingkasten opbouwen of afbreken, oud papier verzamelen en opruimen, schilderwerkzaamheden etc.

Tuin, Terras en Terrein

Een schone tuin, terras of terrein rondom uw gebouw zorgt natuurlijk voor een nette verzorgde uitstraling en wie wil dat niet? Wij kunnen met u als opdrachtgever bespreken naar de mogelijkheden om dit te realiseren, zodat uw tuin, terras en/of terrein deze nette verzorgende uitstraling krijgt en blijft behouden.

Interne Verhuizingen-Ontruiming

Vind er binnen uw pand of op uw terrein een interne verhuizing en/of een ontruiming plaats en komt u handen tekort? Dan bieden wij u graag een helpende hand. Of het nu gaat om een werkplek leeg maken om het op een andere plek in te ruimen, of om een gehele ontruiming.

Onze mensen willen graag hun handen voor u uit de mouw steken.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? neem dan gerust contact met ons op telefonisch +31 (0) 316 220 224 of middels het contact formulier.