• 01-groenvoorziening.jpg
  • 02-dakgoot-schoonmaken_dakgoten-reinigen.jpg
  • 03-bouw_bouwvakker_bouwen_nieuwbouw.jpg
  • 04-interne-verhuizing.jpg
  • 05-plantsoenwerkzaamheden-tuinwerkzaamheden-groenvoorziening.jpg

Facilitaire dienstverlening

De specialist in facilitaire dienstverlening! Neem contact met ons op

 

Huismeester/Klusjesman

Heeft u kleine klussen of reparaties en u heeft daar niet de juiste persoon voor? Wij kunnen huismeesters en klusjesmannen leveren. Voor een korte periode of een langere tijd is allebei mogelijk. Zij kunnen u ondersteunen met diverse voorkomende klussen en kleine reparaties. Denk bijvoorbeeld aan tl-verlichting ophangen en lampen vervangen. En wat te denken van schoonmaakwerkzaamheden die op een bepaalde hoogte uitgevoerd moeten worden (verlichting of ventilatoren aan hoge plafonds reinigen), stellingkasten opbouwen of afbreken, oud papier verzamelen en opruimen, schilderwerkzaamheden etc. Alles is mogelijk.

Tuin, Terras en Terrein

Een schone tuin, terras of terrein rondom uw gebouw zorgt natuurlijk voor een nette, verzorgde uitstraling en wie wil dat niet? Wij kunnen met u als opdrachtgever de mogelijkheden bespreken om dit te realiseren, zodat uw tuin, terras en/of terrein deze uitstraling krijgt en behoudt.

Interne Verhuizingen-Ontruiming

Vindt er binnen uw pand of op uw terrein een interne verhuizing en/of een ontruiming plaats en komt u handen tekort? Dan bieden wij u graag een helpende hand. Of het nu gaat om een werkplek leegmaken, om het op een andere plek in te ruimen, of om een gehele ontruiming; wij staan voor u klaar. Onze medewerkers willen graag hun handen voor u uit de mouwen steken.

 

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op,
telefonisch via +31 (0) 316 220 224 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.